Mima Xari Travel Sistem Bebek Arabası













Mima Xari Travel Sistem Bebek Arabası, kozmopolit bir anlayışla çağdaş ve devrim niteliğindeki tasarımı sayesinde elegans ve vintage görünüm sunarak her annenin kendi stilini oluşturmasını sağlar.
Mima Xari Bebek Arabası
·Yenilikçi ve patentli koza koltuğu sayesinde doğumdan itibaren 19 kg' a kadar ve şık ve kıvrımlı koza koltuğu 15 saniyede 6. aya kadar kullanabileceğiniz portbebeye dönüşmektedir.
·Devrimsel ve ergonomik-destekli malzemeler olan EVA köpüğü, ultra-çağdaş bir his sunar ve gündelik kullanım için ideal olacak şekilde ultra hijyen sağlar.
·Zarif Hatlar ve akışkan forma sahip olan koltuk çift yönlü, iki kademeli asansör sistem live üç kademeli yatış pozisyonu olacak şeklinde kullanılabilir.
·Arabanın oturma kısmı bebek ya da çocuk için en iyi ergonomik desteği oluşturacak şekilde tasarlanmış ve bebeğin konforlu ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmesini öngörmektedir.
·5-nokta emniyet kemeri ile birlikte, kol desteği de içererek daha güvenli bir seyahat olanağı sağlamaktadır.
·Ön tekerlekler 360º ve sabit kullanılabilir, arka tekerlekler zor ve engebeli zeminlerin etkisini azaltabilecek süspansiyon sistemi ile donatılmıştır.
·Ultra hafif ve kompakt ana gövde sayesinde çok kolay katlanabilmektedir.
·Portbebe ile birlikte ana gövde ağırlığı 11.7Kg'dır. Koltukla birlikte ana gövde ağırlığı 12.4Kg'dır.
·Ürün dahilin de yağmurluk, gölgelik portbebe örtüsü bulunmaktadır.
·Ürünü sipariş vermenizi takiben talep ettiğiniz "Başlangıç Kiti" bilgisini lütfen veriniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar